keskiviikko 29. toukokuuta 2013

CrowsToes - Triple Black Diamond

Vihdoinkin kynsille pääsi CrowsToes -merkin lakka nimeltään Triple Black Diamond. Valitettavasti ottamani kuvat eivät todellakaan tee oikeutta lakalle (tuntuu että paremminkin päinvastoin, näyttää jotenkin niin kämäiseltä kuvissa =D) mutta tämä kyllä osui ja upposi minulle :) Mustalta näyttävä glitterlakka, eihän siitä voi muuta kuin tykätä :) 

Se miksi sanoin että mustalta näyttävä, johtuu siitä, että pohja on oikeasti kirkas, missä on vain todella paljon mustaa pientä glitteriä. Paremman käsityksen saatte, kun käytte kurkkaamassa kuvia täältä. Siinä on kerrostettu värilakan päälle. Itsellä alla siis musta lakka.
Jep, karvahan siellä keskimmäisen sormen kynnessä
 napottaa... =P


Ja lopuksi pakko laittaa vielä tämä kuva, kuva on täysin venähtänyt ja epäonnistunut, mutta näyttää niinkuin pullossa olisi pieniä sydämiä ;DKäytetyt lakat:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • Essie: Licorice (x1)
 • CrowsToes: Triple Black Diamond (x1)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat


3 kommenttia:

 1. Kuvat ei ehkä oo tosiaan aikojemme parhaat mutta kyllä niistä käsitystä saa, ja lakka vaikuttaa kauniilta. Mulla on kans yksi CrowsToesin lakka, ja merkki vaikuttaa kyllä ihan helmeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos kuvista saa edes jonkinlaisen positiivisen käsityksen lakasta =D Tämä on kans minun ainut CrowsToes -lakka. Oliko sinulla jokin punasävyinen lakka tältä merkiltä vai muistanko aivan väärin?

   Poista
  2. No sinnepäin taidat ainakin muistaa, sellanen viininpunainen, Heartless nimeltään.. :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)