torstai 9. toukokuuta 2013

Emily de Molly - It's Complicated

Jouduin melkein heti uudestaan tekemään tilauksen Llarowelle ihka ensimmäisen tilauksen sieltä vasta saavuttua perille. Sähköpostiini tuli ilmoitus, että kohta on saatavilla taas Emily de Mollyn lakkoja. Olin iskenyt silmäni niihin selaillessani nettikaupan tarjontaa, erityisesti Sakura -lakka miellytti minua. Mutta sieltä asti tilatessa ei viitsi ostaa vain yhtä lakkaa, niin otin muutamia muitakin pakettiin mukaan =P

Paketti tulla tupsahti perille ja kynsille pääsi ensimmäisenä It's Complicated -lakka. Laitoin pohjalle ensin yhden kerroksen OPIn Alpine Snow -lakkaa ja päälle kaksi kerrosta It's Complicated -lakkaa. Lakka kuivui yllättävän nopeasti! Muutamalla kynnellä jouduin vähän "järjestelemään" glittereitä etteivät jääneet liian köntiksi, mutta muuten levittäminen oli helppoa jopa minulle :)Pullon sisältämän glitteriseoksen voi kurkata täältä (Emily de Mollyn kotisivu). En todellakaan ole niin asiantuntija, että osaisin itse määritellä tarkasti ja oikeilla sanoilla, mitä kaikkea tuolta löytyykään =D
Tykkäsin tästä lakasta todella paljon. Se on jotenkin ihanan hillitty tuollaiseksi glitterlakaksi. Ja käyttämällä valkeata pohjalakkaa ennen It's Complicated -lakkaa, sain omaan makuuni sopivan glittermäärän kynnelle :) Ja paksu kerros Seche Vite -päällylakkaa riitti tasoittamaan pinnan, ei täydellisen sileäksi, mutta aika lähelle kuitenkin.

Tässäpä ovat muut Emily de Molly -lakat jotka tulivat paketissa.Ego Friendlyn pohjaväri on todella lähellä (ellei jopa dupe) Essien Mint Candy Apple -lakkaa, jota ajattelin mahdollisesti laittaa sen alle. Tosin nämä lakat peittävät jo itsessään aika hyvin kolmella kerroksella, ainakin kiekolle kokeillessani. Saa vain peittävämmän lopputuloksen jos laittaa alle jotain. Ja helpompi säännöstellä haluttua glittereiden määrä kun on jo pohjaväri valmiiksi.

Oi että tuota Sakura -lakkaa...! Olen niin ihastunut siihen jo pelkän pullon perusteella <3 Välillä sitä miettii, että miten voi ihminen tullakin niin onnelliseksi yhdestä kynsilakkapullosta, mutta onneksi löytyy teitä muitakin, jotka ymmärtävät tämän pienen ilon aiheen =D Tuntee jopa itsensä normaaliksi, kun tietää, että on muitakin samanlaisia kynsilakka höperöitä ;)


Käytetyt lakat:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • OPI: Alpine Snow (x1)
 • Emily de Molly: It's Complicated (x2)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat


2 kommenttia:

 1. Ihania! Mäkin tykkään siitä että nuo ovat ''hillittyjä'' indieiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä ihanan hillityn söpöjä lakkoja =D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)