keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Sinnepäin leimailua pitkästä aikaa

Voitte varmaan uskoa miten kivaa oli päästä väkertelemään koristelujen parissa puolentoista kuukauden tauon jälkeen :) En toki mitään kovinkaan hankalaa (esim. vesimarmorointi...) halunnut tehdä heti alkuun, joten päädyin leimailuun. Lakatkin valitsin ihan hyvällä omalla tunnolla muualta kuin testaamattomien joukosta ;)

Pohjalle sudin Orlyn You're Blushing -lakkaa ja päälle leimailin a-englandin Sleeping Palace -lakalla. Leimauslaattana testailin vielä täysin käyttämätöntä A-sarjan laattaa, vaikka sekin on tullut hankittua jo jokunen aika sitten, köh....

Leimausten kanssa meinasi olla hieman ongelmia, ja en oikein saanut kuviota nousemaan kokonaisena laatasta, mutta rima oli hyvin matalalla tällä kertaa, eikä oikeastaan jaksanut kiinnostaa nouseeko kuvio täydellisesti vai ei =D Kuvion kohdistuskin oli vähän sinne päin mutta olipa vaan niin kiva leimailla :) Pitäisi ilmeisesti useamminkin pitää taukoja koristeluista niin sen jälkeen homma ei näytä olevan niin nöpön nuukaa ;) 
(Vähän tuo nöpön nuukaa näyttää hassulta kirjoitettuna =D Mutta eikö se nyt ole ihan normaali sanonta? =D En voi aina olla varma, että ymmärtävätkö ihmiset mitä minä puhun, koska olen Pohjois-Suomesta kotoisin ja olen todellakin huomannut, että minua ei välttämättä aina ymmärretä, varsinkaan minun sanontoja  =D )


Niin ja etusormenkin lakat onnistuin ruttaamaan vielä päällylakan laittamisen jälkeen... ;)
Käytetyt lakat & välineet:
 • Essie: First Base
 • Orly: You're Blushing (x2)
 • Leimaus: a-england Sleeping Palace + laatta A59
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti Roosa! :) Kiva oli saada jonkinlaista koristelua taas kynsille :)

   Poista
 2. Hienot kynnet :)! Mä sanoisin nöpönuukaa ja ihan Etelä-Suomi born and raised :D mutta toisaalta tiedän myös mitä pahki tarkoittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :)
   En kyllä tiedä että onko se oikeasti nöpönuukaa ja nöpön nuukaa, mutta loistavaa että ymmärsit kuitenkin =D
   Hieman erikoista että tiedät mitä pahki tarkoittaa, mutta muistelisin että olitkin tainnut reissata joskus Oulussa =D

   Poista
 3. Kivat kynnet, ja mun silmaan leimatkin on ihan onnistuneet. : ) Meilla muuten sanotaan nokonuukaa (o:n palle pisteet, you know..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata! :)
   Nökönuukaa, itselle hieman erilaisempi sanonta, mutta heti kyllä tuosta ymmärtää mitä tarkoittaa, ei niin kauas heitä nöpöstä =D

   Poista
 4. Kauniit! Aivan ihana tää väriyhdistelmä, ja kylläpäs saatkin leimaamisen kuulostamaan helpolta :D Pitänee itse vaan jaksaa harjoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! :)
   No ei se leimailukaan aina mitään helppoa tosiaankaan ole, mutta itselle kuitenkin huomattavasti helpompaa kuin juurikin tuo vesimarmorointi tai käsin maalaus tai liukuvärjäys.... :)
   Hyvä leimasin ja toimiva laatta + lakka niin kyllä se rupeaa sujumaan :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)