sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Mavala - Magic Spice


Näin pinterestissä joskus kuvan, jossa oli valkealle pohjalle tehty oranssinen glitterliuku kynnen kärkeen. Se näytti tosi kivalta ja pinnasinkin sen kansiooni "inspiration & ideas for nail art".

Koska olin ostanut itselleni Mavalan uudesta Magic Stardust -glitterkokoelmasta  lakan Magic Spice, ajattelinkin kokeilla tuota pinterestissä näkemääni koristeluideaa. Eihän näistä kyllä yhtä hienot tullut kuin esikuvansa, mutta tykkäsin näistä kuitenkin. En voi vaan ymmärtää miten glitterliun tekeminen voi  olla niiiiiiin vaikeata...! Töpöttelin glitteriä meikkisienellä valkoisen lakan päälle ja kaikki glitterit meinasi tönköttyä vain kynnen kärkeen, edes pienen pienen liun saaminen oli aika työn ja tuskan takana...huh! Ja onnistuin vielä kaljuunnuttamaan nimettömän kärjen kun tappelin glitterien kanssa...Laitoin lopuksi vielä päälle mattaavan päällylakan.

Mavalan Magic Spice -lakka on kyllä tosi nätti, tykästyin siihen kovasti. Lakassa on kultaisia ja oransseja glittereitä erikokoisina. Aika syksyinen lakka tavallaan mutta jostain syystä mulla tuli vähän jo joulukin mieleen =D


Käytetyt lakat & välineet:
 • Essie: First Base
 • Ginat Tricot: White (x2)
 • Mavala: Magic Spice töpötelty meikkisienellä
 • Essie: Matte About You

4 kommenttia:

 1. Ah, glitterliukujen tekeminen on kyllä älyvaikeaa! Tosi hyvin sait onnistumaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nena Sofia! :)
  Ja olen kyllä todellakin samaa mieltä glitterliukujen vaikeudesta =D

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)