maanantai 16. kesäkuuta 2014

Puolikuu niiteillä + ensimmäinen yhteistyökumppani

Born Pretty Store -verkkokaupasta otettiin minuun yhteyttä jokin aikaa sitten, ja kysyttiin olisinko kiinnostunut yhteistyöstä, eli saisin valita muutamia tuotteita testiin itselleni ilmaiseksi. Vastasin tähän myöntävästi, koska olen tilannut kaupasta aiemminkin tuotteita ja ollut niihin tyytyväinen, joten miksipäs ei yhteistyö kävisi minulle :)

Eli tässä postauksessa olevat linkit ovat teille avuksi, jos kyseinen tuote kiinnostaa, niin löydätte sen helpommin kaupan sivuilta. En noiden linkkien klikkailuista hyödy millään tavalla.

Valitsin testiin pari niittihyrrää ja arkillisin siirtokuvia. Ensimmäisenä testailin pyöreitä niittejä joissa oli, miten sen nyt sanoisi, monivärivärjäys. Vähän tuollainen väritys mitä saa jos töpöttelee värilakkaa elmukelmulla. Yhdistin näihin puolikuumanikyyrin, jonka tein kynsivinyyleillä. Olen nähnyt noita kynsivinyyleitä niin monessa blogissa, ja kaikki ovat niistä pitäneet kovasti, joten täytyihän niitä tilata toki itsellekin testiin :) Puolikuumanikyyriin nuo kynsivinyylit olivat ehkä turhan laaja kaarisia kynsilleni, parhaimmiten onnistui mielestäni peukalon kynsi, joka on minulla siis kaikista levein kynsi, ja kynsivinyyli olikin siihen kaikista sopivin.

Lakkasin alle Essien Lapis of Luxury -lakalla pari kerrosta, päälle pikakuivattava ja sen jälkeen kynsivinyylitarrat. Tämän jälkeen laitoin kerroksen OPI:n Sprung -lakkaa jota töpöttelin elmukelmulla. Lopuksi laitoin niitit kiinni kirkkaalla lakalla ja päälle vielä kerros pikakuivattavaa.




Väriyhdistelmä oli kyllä aika erikoinen minulle, enkä olisi sitä muuten osannut kokeillakaan, ellen olisi saanut tuota väriyhdistelmäideaa noista niiteistä :D Ja OPI:n Sprung -lakka oli sopivasti testaamattomien joukossa... =P


Niittihyrrässä on useita eri värikombinaatioita, sekä pyöreitä ja neliönmallisia niittejä. Nuo pinkki/mustat niitit näyttävät tosi kivoille, koska mielestäni pinkki/musta väriyhdistelmä toimii aina :D Täytynee niitä käyttää myöhemmin, pakotin itseni tällä kertaa käyttämään vähän erilaisempaa väriyhdistelmää.





Ehkä väriyhdistelmästä juurikin johtuen, en oikein tuntenut oloani kovinkaan kotoisaksi näissä kynsissä ja ne lähtikin vaihtoon vuorokauden kuluttua. Niitit pysyivät kyllä hyvin kiinni kynsillä ainakin tämän lyhyen ajan. Huomasin kynsilakkoja poistaessani, että niiteistä lähti väri kynsilakanpoistoaineen niihin osuessa. Eli näiden niittien kanssa talteen ottaminen ja uudelleen käyttäminen ei taida onnistua :D Tosin jos haluaa seuraavalla kerralla käyttää hopeisia niittejä niin sitten onnistuu ;)

Sain myös Born Pretty Storelta alennuskoodin, eli jos haluatte tilata sieltä jotain, niin voitte hyödyntää 10% alennuksen käyttämällä koodia SXG10 tilauksen yhteydessä:

http://www.bornprettystore.com/nail-c-268.html

Lisään alennuskoodin tuonne sivupalkkiin, joten se tulee löytymään myös sieltä jatkossa :) Ja ei, en hyödy koodin käytöstä mitenkään, se alennus on vain ihan teitä lukijoita varten :)




6 kommenttia:

  1. Vinkeä väriyhdistelmä! Niitit sopii kynsiin kuin nenä päähän! :) Mä en olekaan koskaan (!!) Born Pretty Storelta tilannu mitään, pitäsköhän sitä menettää neitsyys kun nyt on alekoodikin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vinkeä on kyllä hyvä sana kuvaamaan näitä! :D

      Mä olen sieltä useammankin kerran tilaillut, juurikin niittejä ja water decaleja, ja niissä on mielestäni ollut hinta-laatusuhde kohdillaan. Kun postimaksutkin ovat vielä ilmaiset :)
      Täytynee varoittaa, että paketit saattavat toisinaan hieman viipyillä matkalla, että jos on kiire saada jotain niin toimitus ei aina ole ihan nopeinta ;) Tai paketit laitetaan kyllä nopeasti matkaan mutta matkanteko syystä tai toisesta kestää :)

      Poista
  2. Noniin, nyt tuli laitettua ensimmäinen tilaus menemään! Hetihän sinne parikymppiä hurahti. :D Käytin tota sun alennuskoodia, kiitosta vaan! ^_^ Mulla on kyllä aikaa odotella pakettia, noita koristeita kun tursuaa laatikot jo. Silti sitä on vaan saatava lisää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, hyvä että alekoodille on ollut käyttöä ^_^
      Mitäs laitoit tilaukseen? :)
      Joo, koristeita ei voi koskaan olla liikaa, niitä täytyy olla vähän joka lähtöön ;D

      Poista
  3. Voi pojat mitähän kaikkee mä tilasin... Mä siis _sekosin_ kun pläräsin kaikkia ihanuuksia siellä. :D Kasan decaleja, sit semmosen setin missä on semmonen kynä jolla saa poimittua strasseja, kippo strasseille ja liima joilla ne saa kii, 3D ruusu-koristeita, 3D rusetteja parissa eri värissä, sormuksia, koristeluteippejä, leimauslaatan ja erivärisiä hex-glitterpurkkeja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah! :D
      Ihan hyvän setin olet laittanut tilaukseen, kuulostaa riittävän iloa pitkäksi aikaa ^_^
      Tai sitten hermojen kiristymistä jos esim. leimauslaatta ei toimikaan ;D

      Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)