sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

CrowsToes - Milquetoast

Vihdoinkin sain tilattua tämän lakan itselleni! Olen jo pidemmän aikaa odotellut milloin lakkaa olisi saatavilla taasen Llarowelta, koska sold outia on näyttänyt jo pidemmän aikaa. Ja kun tuli mailia varastojen täydentämisestä mm. CrowsToesin osalta, laitoin heti tilaukseen. Hyvin maltillisesti valikoin matkaseuraksi vain kaksi lakkaa: Picture Polishin Bridgetin ja Hitsin Demeter (reformulated versio). Postauksen lopussa on niistä swatch-tikku kuvat.

CrowsToesin Milquetoastia on kolme kerrosta Isadoran Peel Off -aluslakan päällä. Harvemmin laitan glitterlakkaa kolmea kerrosta, koska yleensä minusta tuntuu, että silloin glittereitä tulee ihan liikaa kynnelle, mutta tämän lakan kanssa se ei haitannut. Glitterien määrä näyttää silti inhimilliseltä kynnellä =D Ja vaikka kynsien kärjetkin jäivät kuultamaan hieman lävitse kolmen kerroksenkin jälkeen, se ei haitannut tämän lakan kanssa minua ollenkaan. Yleensä en pidä jos lakan alta kuultavat kärjet lävitse. Tässä lakassa on vaan sitä jotain, en osaa selittää mikä tässä oikein kiehtoo niin paljon, mutta tykkäsin lakasta kovasti. Minulla oli lakasta kovat odotukset ja tällä kertaa ne kyllä myös täyttyivät :) Tämä vaan on niin jotenkin niin herkän kaunis lakka.


Ylin kuva on otettu sisätiloissa ja loput kuvat ulkona. Lakan päällä on kerros Glitter Foodia sekä pikakuivattava päällylakka.
Matkaseuralaisten kuvat tulevat tässä. Molemmat ovat hololakkoja ja vaikuttavat oikein viehättäviltä tapauksilta tikutuksen perusteella :) Demeterin alle laittaisin ehkä pohjalle jonkun lakan vahvistamaan väriä. Tikulla sitä on kerrostettu vain itsensä päälle kolme kerrosta, Bridgetiä kaksi kerrosta.


Hits Demeter & Picture Polish Bridget
6 kommenttia:

 1. Onpas nätti lakka kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin söpö lakka, kivan hillitty mutta kuitenkin siinä on sitä jotain :)

   Poista
 2. Milquetoast on ollu joskus hyvässä harkinnassa mutta jäänyt silti hankkimatta... Nyt se kyllä näyttää hyvältä sun kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kans pyörittelin sen ostoa pidemmän aikaa, ja sitten kun tajusin että tottahan toki minä sen tarvitsen, se oli loppuunmyyty aika pitkän aikaa...Suosittelin kyllä, kiva lakka :)

   Poista
 3. Sama juttu minulla, läpikuultavuus yleensä ei-ei, mutta nätti lakkaus silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä lakassa on jotain mystistä kun sille voi antaa jopa läpikuultavuuden anteeksi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)