lauantai 26. lokakuuta 2013

Yksinkertaiset messukynnet

Kävin I love me -messuilla lauantaina ja tein perjantai iltana yönä todella nopeat ja simppelit kynnet. Pohjalle laitoin Goshin With A Twist -lakkaa ja kynnen kärkeen töpöttelin meikkisienellä a-englandin She Walks In Beautya. Ja siinäpä ne sitten olivatkin :)
Kynnet auringonpaisteessa.
Messuilla oli jälleen kerran paljon katseltavaa mutta onneksi ostosten suhteen ei lähtenyt mopo käsistä :) Muutamia kynsilakkoja CesarsShopin alelaarista ja kaksi Zoyan lakkaa (minun ensimmäiset Zoyani! :) ) NailCityn standista. Lisäksi oli ihan hyviä tarjouksia D-vitamiinista ja magnesiumista eli ostokseni olivatkin kynsilakkaa ja vitamiineja jotta jaksaa treenata =D 

Valitettavasti CesarsShopista jäi vähän ikävä maku. Jonottelin maksamaan ostoksiani kun kuulin kuinka myyjä kysyi edelläni asioivalta, että onko CesarsShop ennestään tuttu nettimyymälä. Asiakas vastasi, että on toki, olen vanha asiakas. Tällöin myyjä sanoi, että sehän kiva, ja antoi hänelle alennuskoodin. Olin jo etukäteen innoissani tulevasta alennuskoodista mutta kun vuoroni tuli, ei myyjä kysynytkään minulta yhtään mitään, enkä siis saanut mitään alennuskoodia. Tokihan olisin voinut tässä vaiheessa itsekin sanoa jotain, että enkö minä saakaan vanhana asiakkaana alennuskoodia, mutta en jaksa yleensä tehdä noin pienestä asiasta numeroa, ja äänestänkin ns. jaloillani tuollaisten tapausten sattuessa (tässä tapauksessa käsilläni nettimyymälän ollessa kyseessä). Eihän tämä mikään iso asia ole mutta en vain pidä ajatusmallista antaa palvelua ns." pärstäkertoimen" mukaan.

Käytetyt lakat & välineet:

  • Orly: Bonder Rubberized Basecoat
  • Gosh: With A Twist (x2)
  • a-england: She Walks In Beauty meikkisienellä kynnen kärkeen 
  • Seche Vite: Dry Fast Top Coat

2 kommenttia:

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)