torstai 10. lokakuuta 2013

Isadoran Sugar Crush x2

Jos vuorokauteen voisi ostaa lisää tunteja, nyt sen kyllä tekisin. Olen näemmä osannut tehdä itseni alkavan syksyn kunniaksi niin kiireiseksi, ettei ole jäänyt aikaa koristella kynsiä ollenkaan, hyvä kun ehtii lakata edes yksivärisellä lakalla, kuvaamisesta puhumattakaan. Noh, ehkä se tilanne tästä vähän normalisoituu syksyn edetessä ja ehtisi harrastaa vähän näitä hömpempiäkin juttuja enemmän :)

Kuten otsikko kertoo, esittelyssä on kaksi Isadoran Sugar Crush -lakkaa. Valitettavasti en ole taikonut niistä mitään upeita yhdistelmälakkauksia, vaan molemmat olivat kynsillä ihan vaan yksistään. Nämä tekstuurilakat ovat kyllä kiireisen lakkaushetken pelastus, niin helppo levittää, eikä tarvitse siistiä kynsinauhoilta juuri ollenkaan. Kuivuvatkin vielä mukavan nopeasti vaikkei pikakuivattajaa päälle tulekaan.

Isadoran Ocean Crush -lakka on hyvin kaunis ja mielestäni aika uniikki väriltään, ainakin omassa kokoelmassani. Pahoitteluni siitä, etten muista montako kerrosta lakkaa oli kynsillä, lakkauksesta on kerennyt jo useampi viikko vierähtämään. Veikkaisin kahta kerrosta, koska kynnen kärjet kuultavan hieman lävitse.

Toinen Isadoran lakoista on Pool Crush nimeltään. Sekin on mielestäni todella upea sähkönsininen lakka mutta harmillisesti en saanut lakan upeutta kuvattua kameralla. Kuvissa se ei näytä niin upealta kuin livenä :) Olisikohan tätäkin ollut pari kerrosta kynsillä, peittävyys oli kuitenkin parempi kuin Ocean Crushilla.
2 kommenttia:

 1. Ooh, molemmat oikein kauniit! Minullakin sokerivillitys senkun jatkuu, kurkkaa blogiini ;-)

  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokerikoukkuun täälläkin hieman jääty joo... ;) Käynpäs kurkkaamassa blogiisi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)