sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Colors By Llarowe - The Mighty Red Baron

Heipä hei taas pitkästä aikaa! :) Tarkoitukseni oli pitää jouluviikko taukoa blogista, läppäristä ja netistä ihan tietoisesti, mutta kuten ehkä huomaattekin, blogitauko venähti melko pitkäksi...

Työskentelen päivät pitkät näyttöpäätteen ääressä ja tammikuussa tulikin tehtyä sen verran reilusti töitä, että ajatus kotona läppärin ääreen istahtamisesta ei todellakaan enää innostanut pitkien työpäivien jälkeen. Niska-hartiakivut ja päänsäryt veivät viimeisenkin toivon rippeen bloggailusta. Eipä sillä, että olisi kyllä tullut kynsiäkään koristeltua, olen ollut tammikuun pelkillä lakoilla, koska ajatus koristelujen kanssa nyhräämisestä hartiat jumissa pöydän ääressä ei paljon napannut.

Mutta lopetan tämän "itkuvirren" nyt tähän heti alkuun ennenkuin alan päästä kunnolla vauhtiin ja mennään itse kynsiin ;) Kynnet ovat jouluaatolta ja hyvin, hyvin yksinkertaiset. Tilailin itselleni joululahjaksi aika reilustikin uusia lakkoja joulun alla (mistä osa tuli kyllä vasta tammikuun puolella). Minulla jäi syksyllä väliin I love me -messut, mikä harmitti kovasti, koska olen sieltä yleensä ostanut uusia lakkoja edulliseen hintaan. Joten senkin takia sallin itselleni muutaman lakkapaketin joululahjaksi ;)

Kynsillä Colors By Llarowen ihana hololakka The Mighty Red Paron sekä nimettömässä Isadoran Gold Crush. Pikakuivattava lakkana olen nyt käyttänyt Glisten&Glow HK Girl -päällylakkaa mitä on kehuttu paljon. Tilasin sen ennen joulua ja olen käyttänyt siitä asti. Ja olen tykännyt siitä todella paljon. En ole huomannut sen kanssa sitä kutistavaa vaikutusta lakkoihin kynsien kärjissä, mitä Sechen pikakuivattava saattoi joidenkin lakkojen kanssa tehdä. Todella lupaavan tuntoinen päällylakka siis :)
Käytetyt lakat:
 • Essie: First Base
 • Colors By Llarowe: The Mighty Red Baron
 • Isadora: Gold Crush
 • Glisten&Glow: HK Girl Topcoat4 kommenttia:

 1. On kyllä upea lakka!
  Tilasin sen itselleni alkuvuodesta, mutten ole ehtinyt vielä kynsiä sillä lakata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin upea, ehkä yksi parhaimmista punaisista mitä tiedän :)
   Olet siis tilaillut selkeästi liian monta liian upeaa lakkaa, jos tämä on vielä testaamatta ;D

   Poista
 2. Nätit kynnet :) <3 Hyvä ettet sentään blogia lopettamaan lähtenyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Ei onneksi käynyt edes mielessä että lopettaisin =P Olen muutenkin vähän tällainen säännöllisen epäsäännöllinen bloggaaja, mutta ihan näin pitkää taukoa nyt ei tarvitsisi pitää =D Mutta minkäs sille välillä voi kun pakosta tulee tällaisia :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)