tiistai 9. syyskuuta 2014

Color Club - Gift Of Sparkle

Elokuun yksivärisistä kynsistä olin näköjään kuvannut ainoastaan tämän Color Clubin Gift Of Sparkle -lakan, mikä minulla oli ns. reissulakkana tehdessäni kesälomareissua kotikonnuille Pohjois-Suomeen.

Lakka on pullossa aivan upea mutta epäilin, että se blingbling efekti häviää osittain kynsille lakattaessa. Onneksi olin väärässä :) Lakka näytti kynsillä aivan yhtä upealta kuin pullossakin. Lakka on täynnä pientä hologrammiglitteriä. Mielestäni lakka peitti yllättävän hyvin mutta en siltikään nyt muista, että laitoinko kaksi vai kolme kerrosta.... =D 

Kaivellessani kuvia kamerasta, hieman petyin, koska melkein kaikissa kuvissa lakka näytti aivan liian siniseltä, se on todellakin violetti- eikä sinipohjainen. Ja ne kuvat missä se edes vähän on violetimpi, ovat taas muuten epäonnistuneita: epätarkkoja yms. No, näillä taas mennään =DTykkäsin lakasta tosi paljon, ihanan näyttävä yksistäänkin :) Lakkahan tosin kuivuu hieman karkeaksi (ehkä jopa mattaisaksi), joten vaatii melko tuhdin päällylakkakerroksen.

Käytetyt lakat:
 • Isadora: Peel Off Base
 • Color Club: Gift Of Sparkle (x2-3)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi näyttävä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös olekin ihana :) Tykästyin tähän lakkaan kyllä tosi paljon!

   Poista
 3. Mä oon jahkaillut tätä lakkaa jo pienen ikuisuuden... se on niiin nätti, mutta onko se sitten ihan vertaansa vailla?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä oli ihan sama, että roikkui ostoslistalla pienen ikuisuuden kunnes oli jossain tarjouksessa ja tilasin vähän kuin tilauksen "täyttölakkana". Kyllä se on mielestäni aika uniikki, ainakin omassa kokoelmassani. Lähimmäksi osuu ehkä Zoyan Aurora mutta tämä on violetimpi ja upeampi säihke noissa glittereissä, suosittelen kyllä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)