tiistai 1. heinäkuuta 2014

Viva Brazil!


(Postaus ei sisällä mainoslinkkejä)


Täällä ilmoittautuu yksi jalkapallofani, hei vaan :D Voitte siis varmaan arvata, että olen ihan intona parhaillaan käynnissä olevista MM-kisoista :P Ajattelinkin väsätä aiheeseen sopivat kynnet. Sanottakoon vielä että Brasilia on suosikkijoukkueeni, jos sitä ei kynsistä huomaa ;) Nämä kynnet olivat itse asiassa myös minun juhannus kynteni... :D Tosin ilman tuota Brasilian lippua nämä olisivat menneet ihan jostain pääsiäiskynsistä...
Peukalon pisaranmuotoiset niitit ovat saatu testiin BornPrettyStoresta (sivupalkista löytyy 10% alennuskoodi kyseiseen nettikauppaan). Niitit pysyivät hyvin kiinni. Kiinnitän yleensä aina kaikki niitit kirkkaalla lakalla ja kuorrutan sen jälkeen ne pikakuivattavalla päällylakalla. Tällä tavalla niitit ovat pysyneet minulla hyvin kiinni. Tosin jos niiden pitää pysyä extra pitkään (esim jokin reissu tiedossa), käytän silloin kynsiliimaa kiinnitykseen ja päälle jälleen pikakuivattavaa lakkaa tuhti kerros :)

Peukalon lakka Zoyan Darcy on saatu kynsimiitin goodie bagista, sen lahjoitti meille NailCity. Tämä nyt menee hieman väärin päin, koska en ole vielä edes tehnyt postausta miitistä enkä goodie bagin sisällöstä minkä sieltä saimme, mutta en malttanut pitää näppejäni erossa tuosta kyseisestä lakasta tämän manin yhteydessä :P Yritän saada postauksen miitistä tehtyä tämän viikon lopussa :)


Vasempaan käteen en kyennyt tekemään Brasilian lippua nimettömään...Olen juurikin niitä ihmisiä, joilla alkaa aina käsi tärisemään kun pitäisi tehdä jotain pikkutarkkaa hommaa.  Käsi oli jo niin epävakaa maalatessani sinistä ympyrää vasempaan käteen (olen siis oikeakätinen), joten jätin suosiolla lipun pois oikeasta kädestä ja tein siihen kynsivinyylin avulla kärkeen keltaisen kuvion ja laitoin parit niitit. Myös keskisormien chevron -kuviot ovat tehty kynsivinyylien avulla. Olen kyllä muutaman käyttökerran jälkeen tykästynyt niihin, miellyttäviä käyttää koristeluissa :)

Käytetyt lakat & välineet:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • Peukalo: Zoya Darcy (x3) + niittejä
 • Etusormi & pikkurilli: OPI I Just Can't Cope-Acabana (x1) + Zoya Solange (x2)
 • Keskisormi: OPI I Just Can't Cope-Acabana (x3) + raidat Isadora Atlantis + Color Club Cold Metal + kynsivinyylit
 • Nimetön: Isadora Atlantis (x2) + OPI I Just Can't Cope-Acabana + Color Club Cold Metal + Gina Tricot White + dotting tool + sivellin

8 kommenttia:

 1. Teit tämmöset jes! Hienot tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän ne väkertää kun kisat ovat kuitenkin vain neljän vuoden välein ;)
   Kiitti! :)

   Poista
 2. Hahaa, löysinpäs tänne (naamiksen kuvatägäyksen ja tutun avustuksella) ;) Mietin jo aikoja sitten liekkö sinulla olisi kynsiblogi vai mistä löydät inspiksen vaihdella lakkauksia/koristeluja usein.. Luinkin kaikki postaukset tällä viikolla ja upeita/inspiroivia kynsiä, lakkoja ja koristeluja oli :D Kirjoitustyylisi on myöskin niiiiiin ihana, että lisää höpöttelyä! Toivepostaustakin heitän eli voisitko esitellä kynsinurkkauksesi ja miten säilytät lakkoja & koristeita ?

  -Tiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, repesin =D Ei ole tarkoitus ollut salata blogia mutta en kyllä ole osannut sitä mainostaakaan... =P Mut hyvä että löysit tänne, olisit toki kysynyt vaan jo aikaisemmin ;)
   Ja kiitos kaunis, kiva jos olet pitänyt lakkauksista ja höpötyksistä :)

   Voisin mä tehdä postauksen lakkojen säilytyksestä yms. Kynsinurkkausta ei ole vielä, kun muuton jäljiltä tuo meidän työ-/ harrastehuone on vieläkin ihan tavaraa täynnä...Mitenkähän kauan voi vedota siihen että vasta muutettiin...meneekö vielä vuoden päästä läpi? =D Mut tosiaan tarkoitus olisi jonkinlainen nurkkaus itselle väkertää lakkoja & lakkailuja varten jossain vaiheessa :)

   Poista
 3. Mahtikynnet, joskaan kisat ei mua kiinnosta olleskaan... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   No joo, harvemmin naiset tykkäävät katsoa futista :) Olenkin hieman saanut siitä ihmettelyä osakseni, sekä miehiltä että naisilta ;D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)