keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Simppelit oranssit pikkujoulukynnet

Viime viikonloppuna oli pikkujoulut ja minulla oli kynsistä selvä visio jo hyvissä ajoin (jopa päivää ennen pippaloita ;) ). Halusin hyvin simppelit kynnet, jotka sopisivat mekkooni, ja koska mekon väri oli oranssi, ei siis puhettakaan että kynsiin olisi voinut laittaa joulunpunaista.

Siispä oranssia kynsille ja koristeeksi mustat raidat. Vaikka visio oli ajoissa selvä, toteutus jäi _taas_ niin viime tippaan ettei mitään rajaa...Ja sen kyllä huomaa kynsistäkin. Tein koristeraidat kynsiin teipeillä, ja teipit ovat paikoitettu juuri siihen kohtaan mihin ne ensimmäisenä kynsillä osuivat...Ei ollut aikaa siirrellä ja korjailla niitä yhtään! Teippien päälle käytin vielä lakkana Zoyan Dharaa, joka on koostumukseltaan ohutta, eli vaati kaksi kerrosta peittääkseen edes jotenkuten alla olevan mustan lakan... Ja Dharahan on Zoyan Pixie Dust -kokoelmaa eli ei pikakuivattavaa päälle...

Kynnet menivät toteutukseltaan suoraan sanottuna siis päin peetä, mutta kaukaa katsottuna ne näyttivät suht siedettäviltä ja väreiltään jopa mekkoon sopivalta. Olipahan taas rentouttava lähtö... Mies joutui pakkaamaan minun käsilaukun samalla kun itse kiroilen teippien kanssa ja huutelen ohjeita mitä pitää laukkuun laittaa =D Ensi kerralla teen kynnet edellisenä päivänä valmiiksi, ihan aikuisten oikeasti.
Mutta jos jotain hyvää näistä kynsistä niin Zoyan Dhara -lakka on aivan ihana  <3 Vaikka koostumus onkin ohuehko, ei haittaa (paitsi kiirehtiessä pikkujouluihin...=P ), sitä jaksaa kerrostaa koska se on vaan niin upea. Minulla on myös China Glazen Riveting -lakka, mutta lakkojen koostumukset ovat mielestäni sen verran erilaiset, että ei haittaa omistaa molemmat :) Noita Zoyan Pixie Dust -lakkoja haluaisin kyllä enemmänkin, ne kaikki näyttävät niin upeilta mitä olen niistä kuvia nähnyt.Käytetyt lakat & välineet:
  • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
  • Essie: Licorice (x1)
  • Zoya: Dhara (x2)
  • Kuvio kapealla koristeluteipillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)