lauantai 23. marraskuuta 2013

Perinteinen ranskalainen manikyyri

Halusin tehdä pitkästä aikaa ranskalaisen manikyyrin. Ajatuksena oli tehdä luonnollinen ranskalainen manikyyri, ja siksi teinkin kynsien kärkiin vapaalla kädellä valkeat tipit OPI:n Don't Touch My Tutu! -lakalla. Se ei ole niin kirkkaan valkoinen kuin esim. OPI:n Alpine Snow ja sillä saakin kivan luonnollisen vaalennetun kynnen kärjen. 

Tähän asti meni ihan suunnitelmien mukaan. Olin bufferoinut kynnet ennen lakkauksen aloittamista bufferointiin tarkoitetulla kynsiviilalla poistaakseni pahimmat kynsilakkojen värjäymät. Mutta ryhtyessäni levittämään Essien Sugar Daddy -lakkaa ranskislakaksi tippien lakkauksen jälkeen, huomasin että yksi kerros ei riitä mihinkään. Jouduin laittamaan vielä toisenkin hyvin paksun kerroksen sitä, jotta kynsien kellertymät jäisivät piiloon. Ja voisi sanoa että hei hei luonnollinen lopputulos siinä vaiheessa =D Mielestäni kynnet näyttivät vähän turhan muovisilta ottaen huomioon, että hain hyvin luonnollisen näköistä ranskalaista manikyyriä. Ja silti kellertymät sinnikkäästi paistaa vähän läpi vieläkin...damn!

Mutta tykkäsin kuitenkin lopputuloksesta ja osittain myös olosuhteiden pakosta (ei ollut aikaa väsätä uusia) viihdyin näillä kynsillä 6 päivää mikä yllätti minut! Yleensä perinteisen ranskalaisen manikyyrin tehtyäni viimeistään 3. päivä valkoiset tipit ovat lohkeilleet/kuluneet kynnen kärjistä niin pahasti, että lakkaukset on pakko vaihtaa. Eli käytän kyllä OPI:n DTMT -lakkaa vastaisuudessakin ranskalaisen tekoon, jos se kestää noin hyvin! Ja varmaan asiaan vaikuttaa myös se, että se ei tosiaankaan ole niin puhtaan valkoinen lakka, eli kuluma kynnen kärjessä ei myöskään näy niin selvästi kuin täysin puhtaan valkoisella lakalla.Käytetyt lakat:
 • China Glaze: Strong Adhesion Base Coat
 • OPI: Don't Touch My Tutu! (x2)
 • Essie: Sugar Daddy (x2)
 • Seche Vite: Dry Fast Top Coat8 kommenttia:

 1. Minusta nämä on hienostuneet ja kauniit. Totta muuten, että vitivalkoiset tipit ei vaan kestä, niinhin tulee aina jotain osumaa ja kaikki näkyy tosi selvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tuollainen luonnonvalkoinen lakka tippinä on tosiaankin anteeksiantavampi kuin vitivalkoinen.

   Poista
 2. Ompa kauniit! Tollainen pehmeämpi valkoinen näyttää olevan toimiva vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lisäksi tuon värinen kärki on myös armeliaampi käsin vedetylle tippirajalle, ei näy niin selvästi jos käsi vähän tärrää... ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! :) Välillä haluaa vähän hillitympää manikyyriä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :)
Thanks for your comments, you can leave it also in English :)